Fotograf:
Matprat.no
Paella Valenciana inneholder
163 Kalorier,
13 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Paella Valenciana har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Paella Valenciana er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9136 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Paella Valenciana!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 163.35 | 771.56 | Kcal |
Protein | 7.78 | 36.75 | gram |
Karbohydrat | 13.06 | 61.69 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 5.48 | gram |
Fett | 8.63 | 40.76 | gram |
Mettet fett | 3.08 | 14.55 | gram |
Salt | 8.34 | 39.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.68 | Kr 41.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 779 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens skjellene. Skjær bønnene i 3 1/2 cm lange biter. Grobhakk tomatene. Pass på at saften ikke går til spille.
Strø salt over kyllingbitene. Skjær chorizopølsen i 2 1/2 cm tykke skiver.
Varm oljen i en vid og dyp panne, helst en paellera eller en annen panne med to håndtak. Godset i pannen bør ikke være for tykt. Ha kyllingbitene og chorizoen i pannen og stek i 5 minutter. Snu bitene med jevne mellomrom, inntil de er brune på alle sider.
Tilsett bønner, erter, hakkede tomater, hvitløk, rosmarin og kraft. Kok opp, ha deretter i safranen. Legg lokk på og la trekke i 10 minutter.
Tilsett ris, og ha i salt etter smak. Rør raskt alle ingrediensene sammen og kok opp igjen. Legg lokk på og la det trekke i ytterligere 10 minutter.
Ta av lokket og tilsett skjellene. Legg på lokket igjen og la det hele småkoke i ytterligere 10 minutter, til risen har absorbert all væsken.
Ta pannen av varmen, dekk til med et rent, tørt kjøkkenhåndkle og la det stå i 10 minutter før retten serveres med en kvart sitron pr. person.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9213)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift