Fotograf:Rosemarie Pettersen Falafel er små boller som lages av kikerter. Vi spiser disse som en smårett med en yoghurtsaus eller annen dip. Må ha en saus ol ellers er de ganske tørre å spise. Ypperlig veganermat som snacks. Brukes i mange land i midtøsten ofte som streetfood.
Skyll kikertene i kaldt vann og la de renne av.
Ha så alt sammen i en mikser og kjør alle ingrediensene raskt sammen.
For farsen til boller og stek de eller friter dem raskt til de er gjennomstekte og har fin farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 18881)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2005-03-02
Oppdatert dato:2018-08-04