Fotograf:
Kylling.no
Farniette- kyllingtoast med egg og salat inneholder
200 Kalorier,
19 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Farniette- kyllingtoast med egg og salat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farniette- kyllingtoast med egg og salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4657 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farniette- kyllingtoast med egg og salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 200.18 | 800.91 | Kcal |
Protein | 12.91 | 51.65 | gram |
Karbohydrat | 18.72 | 74.90 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 5.12 | gram |
Fett | 7.90 | 31.61 | gram |
Mettet fett | 3.25 | 13.00 | gram |
Salt | 0.76 | 3.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.75 | Kr 19.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 401 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens kyllingen for skinn og ben og skjær kjøttet i strimler. Bland sammen resten av ingrediensene i en stor bolle og ha i kyllingkjøttet. Smak til med salt og pepper.
Trykk blandingen ut på ett brett med bakepapir over og under, og kjevle blandingen ut i en 2-3 cm tykk flate. La den stå under press i kjøleskap noen timer eller over natten.
Stikk ut farniettene med et lite glass og stek dem i smør til de er gylne på begge sider.
Deigen som er igjen kan du kjevle ut på nytt.
Server toasten med kokt egg, salat og kryddermajones (majones med finhakket basilikum).
Noen dråper balsamicosirup gjør prikken over i’en.
Balsamicosirup:
Smelt sukkeret i en liten kjele. Ha i balsamico og la det koke inn til en tykk sirup. Drypp noen dråper over toasten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18778)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-01-17
Oppdatert dato:2005-01-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift