Fotograf:
Kylling.no
Kyllingleverpostei med rødbetsalat inneholder
307 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Kyllingleverpostei med rødbetsalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingleverpostei med rødbetsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4145 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingleverpostei med rødbetsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 307.26 | 1 097.00 | Kcal |
Protein | 7.46 | 26.63 | gram |
Karbohydrat | 8.19 | 29.24 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 5.36 | gram |
Fett | 26.47 | 94.50 | gram |
Mettet fett | 7.70 | 27.49 | gram |
Alkohol | 0.49 % | | | |
Salt | 1.04 | 3.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.46 | Kr 26.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 428 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,66 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kyllinglever og løk i smør. Krydre med salt, pepper og urter. Hell på konjakk og tenn på. Avkjøl. Ha leverblandingen over i en hurtigmikser og tilsett mykt smør og crème fraîche. Legg litt plastfolie i en liten form og fyll i blandingen. Sett posteien kaldt til den har stivnet. Server med salat, stekt sopp, bacon og rødbetsalat.
Salaten kan gjerne lages dagen i forveien.
Rødbetsalat:
Strimle kål med en ostehøvel. Tilsett hakket purre, rødbeter i biter og bland inn kryddermajones. Smak til med revet pepperrot, salt og pepper.
Kryddermajones:
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Smak også til med litt sitronsaft etter at smakstilsetningene er hatt i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25144)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-09-30
Oppdatert dato:2008-09-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift