Fotograf:
Kylling.no
Panert kyllingsmørbrød inneholder
352 Kalorier,
7 g Karbo,
11 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Panert kyllingsmørbrød har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Panert kyllingsmørbrød er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5209 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Panert kyllingsmørbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 351.90 | 1 848.18 | Kcal |
Protein | 10.90 | 57.25 | gram |
Karbohydrat | 7.40 | 38.86 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 4.41 | gram |
Fett | 30.78 | 161.66 | gram |
Mettet fett | 4.80 | 25.21 | gram |
Salt | 0.75 | 3.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.80 | Kr 46.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 525 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvell aspargesen noen minutter i kokende vann, deretter over i iskaldt.
Skjær av den lille indrefilten på kyllingen. Bank kyllingfileten ut i den tykkeste enden, men behold formen på fileten. Dryss fileten med litt hvetemel, rist av overflødig mel, og dypp den i sammenpisket eggehvite. Panér den i brødrasp tilsatt revet sitronskall og parmesan. Gjør det samme med den lille indrefileten. Krydre med salt og pepper.
Stek den store og lille fileten i smør eller olje på middels varme, til de er gylne og sprø.
Smør et lag kryddermajones på brødskiven og legg på litt salat, spirer og asparges. Legg på den panerte kyllingfileten, træ den lille på et trespidd og pynt med reker, sitron/lime, kapers og det lille kyllingspiddet. Server litt kryddermajones ved siden av.
Kryddermajones
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Smak også til med litt sitronsaft etter at smakstilsetningene er hatt i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25143)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-09-30
Oppdatert dato:2008-09-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift