Fersk sild i krukke inneholder
236 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Fersk sild i krukke har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fersk sild i krukke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9591 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fersk sild i krukke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 236.13 | 227.15 | Kcal |
Protein | 13.51 | 13.00 | gram |
Karbohydrat | 1.33 | 1.28 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 0.48 | gram |
Fett | 19.53 | 18.79 | gram |
Mettet fett | 4.06 | 3.91 | gram |
Salt | 1.13 | 1.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 5.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 770 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekovnen til 150 C.
Skrap skjellene av silda. Rens og vask den. Fileter og fjern alle synlige ben.
Dryss salt og pepper på filetene, og rull dem sammen fra spor mot hode. Sett filetrullene tett sammen i en krukke.
Rens løk og skjær den i skiver. Legg løkskivene mellom og oppå silderullene sammen med pepper og laurbærblad.
Dekk krukken med et lokk eller aluminiumsfolie.
Krukken kokes i vannbad i ovnen til silda er ferdig, ca 10-12 min.
Retten serveres i krukken eller i glasskåler med rugbrød, kokte poteter og pepperrotkrem, eller med rømme tilsatt gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske kjøkken
(Intern: 11375)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift