Finnebiff fra Tana inneholder
141 Kalorier,
5 g Karbo,
13 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Finnebiff fra Tana har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finnebiff fra Tana er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Finnebiff fra Tana!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.37 | 780.17 | Kcal |
Protein | 13.42 | 74.06 | gram |
Karbohydrat | 4.81 | 26.54 | gram |
Kostfiber | 0.52 | 2.87 | gram |
Fett | 7.49 | 41.33 | gram |
Mettet fett | 1.96 | 10.82 | gram |
Salt | 0.26 | 1.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.93 | Kr 76.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 311 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finnebiff er en gammel tradisjonsrett fra Tana. Her lever, og har levd samer i mange hundre år, og retten har typisk samisk bakgrunn. Reinskjøttet ble benyttet på mange forskjellige måter. Tørket, saltet og finnebiff
Brun margarin i en gryte. Skjær løk og ha i gryten sammen med reinkjøttet. Kjøttet skal skjæres i tynne flak av halvtint kjøtt.
Brun godt og salte og pepre etter smak. Ha i ca 1 kopp vann og la det koke i 30 minutter under lokk. Tilsett litt fløte om ønskelig.
Serveres med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 13 lesere
Lesere:
30348 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13562)
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-15
Oppdatert dato:2003-05-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift