Finnsuppe med reinsdyrrygg



Finnsuppe med reinsdyrrygg inneholder 54 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Finnsuppe med reinsdyrrygg har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Finnsuppe med reinsdyrrygg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6476 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgreinsdyrrygg
3litervann
150grflesk, lettsaltet
2stkgulrøtter
250grkålrot
8stkpoteter
100grhavregryn
4tssalt
0,25tspepper

Saus:

1sssmør
3sshvetemel
2stkløk
6dlkraft
1dashsalt
1tseddik
1tssukker




Næringsdeklarasjon for Finnsuppe med reinsdyrrygg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier53.66644.07Kcal
Protein5.3363.97gram
Karbohydrat4.0748.85gram
Kostfiber0.748.88gram
Fett1.6219.44gram
Mettet fett0.657.80gram
Salt0.607.26gram
Pris på oppskriftenKr 5.25Kr 63.01Kroner
Hele oppskriften veier7 202 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo30,33 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Knekk benene og kutt kjøttet i passe store stykker.
Kok opp vann og salt og ha i kjøttet. Kok opp og skum av. La trekke under lokk til det er mørt ca 1-1,5 timer.
Skrell og rens poteter og grønnsaker. Kuttes i terninger. Flesket kuttes i tynne skiver.
Sil fra 6 dl av kraften til saus. Tilsett så poteter og grønnsaker til kjøttet før det er helt ferdig. Kok videre til det jevner seg. Suppen skal ikke være så tykk. Ta opp kjøttet når det er kokt. Lag saus ved å hakke løk og surre den i smør. Rør i mel og spe med kraft litt om gangen. Rør godt hele tiden. La den koke i 10 minutter og smak til med eddik, sukker og salt.

Server suppe først, så kjøtt med saus og poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2892)
Tilberedningstid: 120 min
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pho med reinsdyrskav.Pho med reinsdyrskav.
Denne retten har 80,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stilksellerisuppe med reinsdyr.Stilksellerisuppe med reinsdyr.
Denne retten har 75,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttsuppe med havregryn.Kjøttsuppe med havregryn.
Denne retten har 57,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.