Finnsuppe med reinsdyrrygg inneholder
54 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Finnsuppe med reinsdyrrygg har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finnsuppe med reinsdyrrygg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6476 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Finnsuppe med reinsdyrrygg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 53.66 | 644.07 | Kcal |
Protein | 5.33 | 63.97 | gram |
Karbohydrat | 4.07 | 48.85 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 8.88 | gram |
Fett | 1.62 | 19.44 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 7.80 | gram |
Salt | 0.60 | 7.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.25 | Kr 63.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 7 202 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knekk benene og kutt kjøttet i passe store stykker.
Kok opp vann og salt og ha i kjøttet. Kok opp og skum av.
La trekke under lokk til det er mørt ca 1-1,5 timer.
Skrell og rens poteter og grønnsaker. Kuttes i terninger.
Flesket kuttes i tynne skiver.
Sil fra 6 dl av kraften til saus. Tilsett så poteter og grønnsaker til kjøttet før det er helt ferdig. Kok videre til det jevner seg.
Suppen skal ikke være så tykk. Ta opp kjøttet når det er kokt.
Lag saus ved å hakke løk og surre den i smør. Rør i mel og spe med kraft litt om gangen. Rør godt hele tiden. La den koke i 10 minutter og smak til med eddik, sukker og salt.
Server suppe først, så kjøtt med saus og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2892)
Tilberedningstid:
120 min
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift