Fotograf:
Knut Pettersen
Kombinasjonen av fisk(sei som vi brukte), røkt skinke og ost er suveren. Vi brukte og litt løk i pakken. Anbefales. Oppskriften inneholder
180 Kalorier,
8 g Karbo,
19 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fisk med ost og skinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7791 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fisk med ost og skinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 180.13 | 473.29 | Kcal |
Protein | 18.53 | 48.69 | gram |
Karbohydrat | 8.35 | 21.94 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 1.87 | gram |
Fett | 7.91 | 20.78 | gram |
Mettet fett | 3.92 | 10.30 | gram |
Salt | 0.80 | 2.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.60 | Kr 19.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 051 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fiskefiléten 1 - 2 cm tykke stykker. Skjær fileten på langs igjen (o,5 - 1 cm)(slik du skjærer et pølsebrød). Og åpne det. Krydre med salt og pepper. Legg inn et stykke ost, et stykke skinke og et stykke ost, slik at skinken blir liggende i midten og lukk igjen.
Legg fiskestykket (med ost og skinke inni)på godt smurt aluminiumsfolie og strø over litt salt.
Legg i et lite stykke smør.
Pakk aluminiumsfolien sammen på toppen og legg pakken på grillen eller i glørne.
Fisken er ferdig etter ca 5 minutter, åpne folien for å se om den er ferdig.
Server med rømme, godt brød eller bakt potet og salat ved siden av.
Tips:
Disse pakkene kan du med fordel lage på forhånd. Det er ingen problemer å fryse pakkene, for så å ta dem opp og grille når det måtte passe.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat nyttig
(Intern: 1491)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-25
Oppdatert dato:2013-07-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift