Fiskeball/blandaball inneholder
70 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fiskeball/blandaball har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeball/blandaball er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
13670 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeball/blandaball!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.62 | 201.68 | Kcal |
Protein | 7.86 | 22.77 | gram |
Karbohydrat | 7.83 | 22.68 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 2.90 | gram |
Fett | 0.54 | 1.56 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 0.72 | gram |
Salt | 1.16 | 3.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.71 | Kr 19.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 318 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett over en kjele med lettsaltet vann, evt. tilsatt fiskekraft eller flesk for smakens skyld. Skrell poteter og løk. Finrens fisken dersom det er nødvendig. Mal fisk, poteter og løk på kvern. Rør saltet godt inn, deretter potet- og hvetemel. Spe med melken litt etter litt under omrøring. Form farsen til baller og dytt en fleskebit inn i midten.
La ballene trekke i ca. 3/4 time.
Server dem rykende varme med tilbehøret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20187)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-09-18
Oppdatert dato:2005-09-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift