Fotograf:
Norges sjømatråd
Flyndre med honningsmak inneholder
78 Kalorier,
3 g Karbo,
12 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Flyndre med honningsmak har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flyndre med honningsmak er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4432 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flyndre med honningsmak!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.80 | 229.51 | Kcal |
Protein | 11.76 | 34.69 | gram |
Karbohydrat | 3.32 | 9.79 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 1.62 | gram |
Fett | 1.82 | 5.37 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 1.06 | gram |
Salt | 0.35 | 1.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.54 | Kr 31.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 180 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader. Dryss litt salt og pepper over fisken, fordel purren på filetene og rull sammen. Sett rullene i en smurt ildfast form.
Bland sammen appelsinsaft, honning og soyasaus. Fordel sausen over fisken og dekk med aluminiumsfolie.
Stek fisken i stekeovn ved 180 grader til den er gjennomstekt, det tar ca 15 minutter.
Tilbehør:
Del gulrot og brokkoli i biter og koke dem i lett saltet vann 3 – 4 minutter. Eller bruk en frossen grønnsakblanding. Kok ris eller poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23495)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift