Fotograf:Rosemarie Pettersen Piggvar er en nydelig fisk som vi er så heldige å få tak i innimellom. Det er en flyndre fisk som kan bli rimelig stor. Den er fast og fin. Bør gjerne bare spises alene med litt tilbehør og ikke brukes i retter hvor fiskesmaken forsvinner. Her i en variant med koriander paste. Den er og enkel å lage, bare kjør alt i blenderen
Koriandermarinade:
Alt kjøres noen sekunder i en blender eller med stavmikser til det er sånn noenlunde jevnt.
Fisk.
Fisken kuttes i serveringsskiver. Brunes først ett par minutter i stekepanna. Sett ovnen på 180 grader.
Så legges fisken i en smurt ildfast form med noen klatter smør i + koriandermarinaden over fisken og bak i ovnen ca 10-15 min eller til fisken flaker seg
Ved servering helles marinaden i formen over hvert stykke
Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34701)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2019-07-28
Oppdatert dato:2019-07-28