Fotograf:
Alf Börjesson
Denne skattkisten for voksne inneholder rødspette, blåskjell og krepsdyr i en fantastisk blanding med godt krydder og grønnsaker. Den er enkel å lage og enkel å servere. Oppskriften inneholder
89 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødspette og skalldyr bakt i folie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4528 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødspette og skalldyr bakt i folie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.96 | 397.65 | Kcal |
Protein | 10.09 | 45.10 | gram |
Karbohydrat | 1.25 | 5.59 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 3.67 | gram |
Fett | 4.25 | 19.00 | gram |
Mettet fett | 2.00 | 8.94 | gram |
Alkohol | 0.53 % | | | |
Salt | 0.51 | 2.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.34 | Kr 55.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 788 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv av store stykker aluminiumsfolie og legg de dobbelt. Legg i smør.
Dryss salt og pepper på rødspettefilet og legg dem som en ring i folien.
Skjær grønnsaker i tynne strimler og fordel sammen med blåskjell og krepsehaler i ringen med en sitronbåt på toppen.
Hell på hvitvin og pakk folien om fisken.
Legg pakkene med skjøten opp i langpanne og bak fisken til den er gjennomkokt og varm.
Brett folien til side og server fisk og grønnsaker i foliepakken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29211)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift