Fotograf:
Tom Haga
Prøv rødspette til middag, denne retten har en spennende saus med honning som hovedingrediens. Rødspette med honning passer til hele familien. Oppskriften inneholder
99 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødspette med honning er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3657 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødspette med honning!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.15 | 461.05 | Kcal |
Protein | 9.02 | 41.94 | gram |
Karbohydrat | 12.23 | 56.87 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 5.07 | gram |
Fett | 1.33 | 6.18 | gram |
Mettet fett | 0.26 | 1.21 | gram |
Salt | 0.23 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.59 | Kr 35.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 860 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Dryss litt salt og pepper over fisken, fordel finhakket purre på filetene og rull sammen.
Sett rullene i en smurt ildfast form.
Bland sammen appelsinsaft, honning og soyasaus.
Fordel sausen over fisken og dekk med aluminiumsfolie.
Stek fisken i stekeovn til den er gjennomstekt, det tar ca 15 minutter.
Tilbehør:
Del gulrot og brokkoli i biter og koke dem i lett saltet vann i ca. 3 – 4 minutter. Eller bruk en frossen grønnsakblanding. Kok ris eller poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29210)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift