Fotograf:Rosemarie Pettersen Piggvar er en utrolig god fisk og her med en utrolig smaksrik blanding av kapers og tørkede tomater. Vi bruker kapers med stilk av den litt store typen. Snadder.
Oppskriften inneholder 198 Kalorier, 17 g Karbo, 11 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Piggvar med kapers og tørkede tomater med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
198.22
764.44
Kcal
Protein
11.45
44.16
gram
Karbohydrat
16.82
64.87
gram
Kostfiber
1.53
5.90
gram
Fett
9.12
35.17
gram
Mettet fett
3.18
12.26
gram
Salt
0.69
2.66
gram
Pris på oppskriften
Kr 15.24
Kr 58.77
Kr
.-
Hele oppskriften veier
771 totalt
386 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Kok først pasta eller ris.
Fisk:
Ha olje og smør i stekepannen. Del fisken i serveringsstykker og la den steke 4-5 minutter på hver side, Sett den til side.
Kapers topping:
Smelt smør i en panne, tilsett finhakket sjalottløk og la den bli blank. Tilsett kapers, tomater, tranebær og rosinene. Smak til med presset sitron og salt. La surre ett par minutter.
Evt om fisken er kald så varm den i panna igjen.
Anrett så på tallerkenen fisken med topping over og under, og dryss med pinjekjerner og hakket persille
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34407)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2018-11-07
Oppdatert dato:2018-11-07
Lesere: 1964 totalt.