Fransk karamellpudding inneholder
327 Kalorier,
16 g Karbo,
5 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Fransk karamellpudding har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk karamellpudding er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7334 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk karamellpudding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 327.19 | 833.52 | Kcal |
Protein | 5.06 | 12.89 | gram |
Karbohydrat | 16.44 | 41.88 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 1.25 | gram |
Fett | 26.69 | 67.99 | gram |
Mettet fett | 14.63 | 37.27 | gram |
Salt | 0.13 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.47 | Kr 13.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 019 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm en form. Brun sukkeret i en stekepanne.
Hell karamellen i formen som vendes rundt til vi har fått karamell opp over alle sidene. Avkjøl.
Varm melken.
Visp sammen egg, sukker og vaniljesukker og bland melken i.
Sil denne blandingen over i formen.
Sett langpanne i ovnen halvfylt med kokende vann og sett formen i.
Kok karamellpuddingen på 150 C i ca 1 time nederst i ovnen. Koker vannbadet må vi tilsette kaldt vann, ellers blir puddingen pipet.
Karamellpuddingen er ferdig når den er helt stiv. Ta den ut og avkjøl den.
Pynt med hakkede mandler og server krem ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12556)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift