Franskbrød med fiber inneholder
204 Kalorier,
35 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Franskbrød med fiber har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Franskbrød med fiber er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Franskbrød med fiber med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 203.85 | 3 560.24 | 1 780.12 | Kcal |
Protein | 3.98 | 69.51 | 34.76 | gram |
Karbohydrat | 34.92 | 609.88 | 304.94 | gram |
Kostfiber | 3.65 | 63.75 | 31.87 | gram |
Fett | 4.55 | 79.47 | 39.73 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 34.41 | 17.20 | gram |
Salt | 0.66 | 11.53 | 5.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.16 | Kr 55.19 | Kr 27.59 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 747 totalt | 1 747 pr porsj | 873 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Bland bokhvete, linfrø, fibrex, rosiner og salt i en skål. Kok opp vannet og hell det over blandingen. Kjøl ned til 37 grader.
Varm melken til 37 grader og rør ut gjæren i den. Hell dette over den andre blandingen.
Tilsett smør, krydder og det meste av melmixen. Elt i maskin i 5 minutter.
La deigen hvile i 15 minutter og form til 2 brød. Legges i smurde former (1,5 liter)
La heve 45 minutter tildekket.
Stek på nederste plate med 200 grader i ca 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3329)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere:
5491 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift