Fotograf:Frukt.no Sharon er en enkel frukt å håndtere. Den har ingen kjerner og kan spises med skallet på. Her har vi en laget en deilig fruktsalat, hvor sharon får følge med frisk fiken, klementiner og kjernene i granateple.
Oppskriften inneholder 63 Kalorier, 12 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skyll sharonfrukten godt, fjern stilken og skjær den i terninger.
Ta ut kjernene av granateplet. Det gjør du best ved å skjære rundt skallet med en skarp kniv (NB. Bare i skallet - IKKE igjennom). Brekk deretter granateplet opp i biter og plukk ut kjernene.
Fjern stilken på fikenene og skjær dem i båter.
Skrell klementinene, del i båter og skjær dem i biter.
Bland forsiktig alt sammen. Ha litt presset appelsinsaft over.
Server fruktsalaten i porsjonsglass eller i en pen serveringsbolle.
Ønsker du det "lille ekstra", så tilsett gjerne litt god likær over fruktsalaten like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 30939)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2016-12-17
Oppdatert dato:2016-12-17