Fotograf:
Mat.no
Sitrusbraiserte frukter inneholder
114 Kalorier,
24 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Sitrusbraiserte frukter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitrusbraiserte frukter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4735 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitrusbraiserte frukter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.70 | 695.77 | Kcal |
Protein | 0.71 | 4.34 | gram |
Karbohydrat | 24.36 | 149.07 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 7.47 | gram |
Fett | 1.22 | 7.47 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 4.34 | gram |
Salt | 0.05 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.32 | Kr 20.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 448 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 85,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag sukkerlaken og smak til med honning ( kan evnt. sløyfes). Tilsett saft fra lime og sitron og evnt sitrongress i små biter.
Legg i fruktene og la dem få et rast oppkok i laken. Ta kjelen av platen og la alt få trekke i laken et par timer- minst.
Rør opp kremosten med sukker, saft og finrevet skall av lime. La den stå kaldt til den skal serveres.
Rist pinjekjernene forsiktig i tørr pann ( uten fett) til de er svakt gyldne. Avkjøles.
Fordel frukten på 4 tallerkner, hell litt lake over.
Form ostekremen til "egg" med en vætet spiseskje og legg ett "egg" på hver frukthaug.
Dryss over nøtter og pynt med urter og jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968565)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift