Fylt agurk med hvitløkmajones



Fylt agurk med hvitløkmajones oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Fylte agurker med krydret majones, fin som snacks eller på tapasbordet

Oppskriften inneholder 279 Kalorier, 2 g Karbo, 2 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Sennep, Skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt agurk med hvitløkmajones er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2462 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stkeggeplomme
3feddhvitløk
3dlolivenolje
1tsdijonsennep
0,25tskajennepepper + litt sitronsaft
1dashsalt og pepper
1,5dlhvitløksmajones
2stkslangeagurk
1stkgrønt eple
100grkrepsehaler i lake
1dashsalt og pepper etter smak




Næringsdeklarasjon for Fylt agurk med hvitløkmajones!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier279.263 791.93Kcal
Protein2.0627.97gram
Karbohydrat1.8925.66gram
Kostfiber0.699.37gram
Fett29.12395.41gram
Mettet fett3.6649.70gram
Salt0.385.22gram
Pris på oppskriftenKr 5.54Kr 75.22Kroner
Hele oppskriften veier1 358 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,7 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Majones:
Visk eggeplommer, kajennepepper, hakket hvitløk og sennep godt sammen. Tilsett olje i en tynn stråle under kraftig pisking slik at majonesen ikke sprekker. Blir den for tykk, er det bare å tilsett litt kaldt vann. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Fylt agurk:
Vask agurken og del den ene i to på langs. Skrap ut frøene med en liten skje. Del de halve agurkene i to på langs og kutt opp i skiver. Skrell eplet og skjær opp i mindre biter som er ca. like store som agurkbitene. Sil laken av krepsehalene og bland sammen hvitløkmajonesen, agurk- og eplebiter og krepsehaler. Smak til med salt og pepper. Skjær den andre agurken i fire 5 cm. lange biter. Hul ut agurken med en liten skje og legg den smakfulle agurkblandingen oppi.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 31988)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Innlagt dato:2015-04-10
Oppdatert dato:2015-04-10


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Agurk- og ostespyd.Agurk- og ostespyd.
Denne retten har 121,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt agurk med hvitløkmajones.Fylt agurk med hvitløkmajones.
Denne retten har 279,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Agurktapas med spekeskinke.Agurktapas med spekeskinke.
Denne retten har 86,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.