Fylte artisjokker inneholder
143 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Fylte artisjokker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte artisjokker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3339 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte artisjokker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.03 | 327.81 | Kcal |
Protein | 7.80 | 17.88 | gram |
Karbohydrat | 5.32 | 12.19 | gram |
Kostfiber | 3.47 | 7.95 | gram |
Fett | 9.29 | 21.29 | gram |
Mettet fett | 4.80 | 11.00 | gram |
Salt | 1.01 | 2.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.64 | Kr 33.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 375 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok artisjokkene møre i godt saltet vann. Avkjøl dem og ta forsiktig ut midtbladene og "skjegget" som dekker bunnen.
Sett artisjokkene i et ildfast fat med litt av kokevannet i bunnen. Pensle sidene av artisjokkene med olje.
Bland reven ost, lake fra ansjosboksen, krummen fra rundstykket, egg, persille, sitronskall og -saft. Ta til side 6 ansjoser til pynt. Resten hakkes fint og blandes i farsen.
Fyll farsen i artisjokkene.
Sett dem i ovnen og la dem stå til de er gjennomvarme, ca 20 minutter.
Legg en ansjosrull på toppen av hver artisjokk. Pynt med eggeskiver og ostesmør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9705)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift