Glaserte løk og gulrøtter inneholder
68 Kalorier,
6 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Glaserte løk og gulrøtter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glaserte løk og gulrøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5538 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glaserte løk og gulrøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.85 | 166.06 | Kcal |
Protein | 0.97 | 2.37 | gram |
Karbohydrat | 6.19 | 15.15 | gram |
Kostfiber | 2.19 | 5.36 | gram |
Fett | 3.87 | 9.47 | gram |
Mettet fett | 2.39 | 5.85 | gram |
Salt | 0.08 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.66 | Kr 6.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 979 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell løk og gulrøtter. Skjær løkene i båter. Del gulrøttene i 2 på tvers, så i 4 på langs. Smelt smøret i en vid, tykkbunnet kjele eller dyp stekepanne. Tilsett grønnsakene og tørket rosmarin.
Frisk rosmarin eller persille tilsettes mot slutten. La grønnsakene steke under lokk over lav varme i ca. 7 minutter, rist på pannen og rør forsiktig av og til. Tilsett resten av ingrediensene.
Øk varmen noe og glaser grønnsakene under forsiktig omrøring, til de er blanke og passe møre.
Et rimelig og lekkert tilbehør til stek eller annen stekt kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19964)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-18
Oppdatert dato:2005-08-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift