Grahambrød i form inneholder
298 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Grahambrød i form har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grahambrød i form er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grahambrød i form med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 297.52 | 2 975.20 | 135.24 | Kcal |
Protein | 7.15 | 71.50 | 3.25 | gram |
Karbohydrat | 35.10 | 351.00 | 15.95 | gram |
Kostfiber | 3.60 | 36.00 | 1.64 | gram |
Fett | 13.48 | 134.80 | 6.13 | gram |
Mettet fett | 8.18 | 81.80 | 3.72 | gram |
Salt | 1.86 | 18.58 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.27 | Kr 22.70 | Kr 1.03 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 000 totalt | 1 000 pr porsj | 45 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Dette er en gammel norsk oppskrift.
Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet.
Kna inn smøret i blandingen.
Rør så melken i.
Arbeid godt sammen og ta den opp på bakebordet.
Formes til en lang rull og legges i en smurt, glatt brødform.
Pensles med varmt vann rett før den er ferdig.
Stek ved 200-250 grader i ca 45 minutter.
Legges i kjøkkenhåndkle under avkjøling.
Ikke skjær før den er kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1263)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-04
Oppdatert dato:2002-09-04
Lesere:
7563 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift