Gratinert makaroniform med røkt bacon inneholder
273 Kalorier,
24 g Karbo,
12 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Gratinert makaroniform med røkt bacon har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinert makaroniform med røkt bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinert makaroniform med røkt bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 272.53 | 727.25 | Kcal |
Protein | 11.99 | 32.00 | gram |
Karbohydrat | 24.28 | 64.79 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 4.46 | gram |
Fett | 13.79 | 36.80 | gram |
Mettet fett | 7.60 | 20.28 | gram |
Salt | 0.79 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.55 | Kr 25.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 067 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell av vannet, men ta vare på 3 dl av det. Ha kremosten i vannet, og rør til en glatt konsistens.
Stek baconet i olivenoljen til sprøtt, ca. 2 minutter.
Ha baconet i ostesausen, sammen med persille, sitron, makaroni og osten.
Smak til med salt og pepper. Ha over i en ildfast form, og stek gyllen, ca. 10 min på 200 grader. Server gjerne med salat eller kokte grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29798)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-25
Oppdatert dato:2012-10-25
Lesere:
1665 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift