Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grillede kalv- og aubergine-wraps oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grillede kalv- og aubergine-wraps



Grillede kalv- og aubergine-wraps inneholder 259 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Grillede kalv- og aubergine-wraps har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillede kalv- og aubergine-wraps er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grflatbiff av kalv
8skive(r)aubergine
0,5stksitron, skallet
4ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
50grtomater, soltørkede
100grmozzarella eller portsalut
1dashsalt
hvit pepper
olivenolje til grilling

Yoghurtgrønnsaker:

valgfrie grønnsaker i biter
1stkegg
2dlolivenolje
saften av sitron
100gryoghurt naturell, avrent
1dashsalt
1dashsort pepper
Persillesalsa:
4sspersille, hakket
1feddhvitløk finhakket
4ssolivenolje
1dashsalt
1dashsort pepper




Næringsdeklarasjon for Grillede kalv- og aubergine-wraps!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier258.73903.83Kcal
Protein13.1645.97gram
Karbohydrat2.488.66gram
Kostfiber0.933.25gram
Fett21.5975.42gram
Mettet fett4.3115.06gram
Salt0.632.20gram
Pris på oppskriftenKr 16.94Kr 59.18Kroner
Hele oppskriften veier1 397 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt til salsaen og la den stå en time i kjøleskapet.

Skjær kalvekjøttet i tynne skiver og mariner dem i olivenolje iblandet sitronskall og pepper. Fylles med grovkuttet ost og tomatbiter. Rull sammen med tette ender. Rull en aubergineskive rundt og tre på spyd.

Kok/forvell grønnsakbitene og la dem renne av. Visp egg, presset hvitløk og sitron sammen. Spe med olje i en tynn stråle mens du visper videre til majones. Tilsett yoghurt og smak til med salt og pepper. Vend inn grønnsakene. Kalvewraps pensles med olje og grilles over medium varme ca. 3 minutter. Snu dem hvert halve minutt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10032)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 3708 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.