Fotograf:Weber Dessert på grillen med nektariner. Dette er godt
Oppskriften inneholder 124 Kalorier, 19 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 15 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Grillmetode: Indirekte
Forberedelser
På kjøkkenet
Skyll nektarinene, halver dem og fjern steinen. Skjær dem i båter. Skyll og tørk av rosmarinen, og trekk bladene av stilken.
Legg fruktstykkene i bunnen av kyllingholderen, dryss over med rosmarin og hell deretter akasiehonningen over. Deretter deler du vaniljestangen i to på langs og legger hver halvdel ned mellom nektarinene.
Grovhakk sjokoladen.
Ved grillen
Gjør grillen klar til indirekte varme. Hvis du bruker en kullgrill, bruker du det som tilsvarer tre fjerdedels grillstarter med klargjorte briketter.
Sett kyllingholderen midt på grillristen, legg lokket på grillen og bak frukten mør. Dette tar omtrent 15 minutter, avhengig av hvor modne nektarinene er.
Legg deretter den hakkede sjokoladen i fordypningen i midten av holderen, og la den smelte under lokket. Hold øye med sjokoladen, og rør rundt underveis. Server med en gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Weber
(Intern: 34179)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2018-07-25
Oppdatert dato:2018-07-25