Grillet makrell med rabarbrakompott inneholder
116 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Grillet makrell med rabarbrakompott har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet makrell med rabarbrakompott er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4314 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet makrell med rabarbrakompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.90 | 302.90 | Kcal |
Protein | 14.49 | 37.87 | gram |
Karbohydrat | 3.05 | 7.97 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 1.44 | gram |
Fett | 4.96 | 12.96 | gram |
Mettet fett | 1.43 | 3.74 | gram |
Salt | 0.34 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.24 | Kr 18.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 045 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,52 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med å lage kompotten. Grovhakk løken. Trekk av skinnet på rabarbraen og kutt den i biter på ca 1 cm. Fres løken i smør til den blir blank. Tilsett rabarbraen. Ha i sukker og ingefær. Kok noen minutter til du får en tykk kompott. Smak til med salt og pepper, eventuelt mer sukker.
Skulle rabarbraen være svært sur, kan det være lurt å gi den et oppkok i vann før du blander den i kompotten.
Tørk makrellfiletene godt. Strø med salt og pepper før du pensler med olje. Stek på varm grill til de har fått fin farge.
Anrett med kompott. Server med salat og gjerne bakte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11271)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift