Grillet paprika med havets frukter inneholder
67 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grillet paprika med havets frukter har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet paprika med havets frukter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet paprika med havets frukter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.29 | 270.44 | Kcal |
Protein | 4.51 | 18.13 | gram |
Karbohydrat | 2.04 | 8.20 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 5.87 | gram |
Fett | 4.14 | 16.64 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 2.57 | gram |
Alkohol | 0.13 % | | | |
Salt | 0.37 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.05 | Kr 28.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 608 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Paprika på grill er fargerikt og godt. Denne retten anbefales til en varm sommerdag!
Rens paprika, fjern frøene. Legg reker (rens noen, men ikke alle) og krepsehaler i en skål. Bland urtene med extra virginolje og hell over. Saltes og pepres godt.
Pensle paprika med olje. Legg skalldyr og paprika på varm grill i ca 12 minutter (bruk dobbel grillrist). Vendes av og til. Paprikaene skal bli myke.
Anrett litt salat (gjerne både rød og grønn) og 1 loffskive
(25 g) som du toaster på grillen på hver tallerken. Legg over grillet paprika og skalldyr. Press litt sitron over.
Oppskriften er hentet fra kokeboken Lett Mett, som kan bestilles i Grete Roede Butikken
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 702)
Kategori:
Grillmat
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-10
Oppdatert dato:2002-08-10
Lesere:
3605 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift