Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto



Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto inneholder 246 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7812 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)smørfisk
olje til pensling
salt /pepperblanding

Salater

0,5bunt(er)ruccula
1stkradiccio, liten
0,5stkkrussalat
0,5stksalat
0,5bunt(er)kjørvel
1bunt(er)basilikum
100grpinjekerner
1feddhvitløk
2dlolje
Italiensk landbrød




Næringsdeklarasjon for Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier245.74904.63Kcal
Protein9.0333.24gram
Karbohydrat2.388.76gram
Kostfiber1.053.87gram
Fett22.0080.99gram
Mettet fett3.5713.14gram
Salt0.120.43gram
Pris på oppskriftenKr 15.25Kr 56.14Kroner
Hele oppskriften veier1 473 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,87 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skiver av Smørfisk som er penslet lett med olje grilles på en varm grillpande, ca. 2 min på hver side. Krydre med salt og en pepperblanding (av grøn, hvid, sort og rosa pepper)

4 salater skylles og slynges fri for vann. Ha det i en plastpose og tilsett 2 ss balsamico eddik og 5 ss oliven olje, salt + peber. Rist posen så dressingen fordeles. Anret salaten på 4 store tallerkner og legg smørfisken i midten. Bland en pesto af basilikumblader, pinjekkerner, hvidløg, olie, salt og pepper og drypp den rundt på tallerkenen.
Pynt med kjørvel og server med italiensk brød.

Husk at stekesjyen må ikke brukes. Heller ikke kokevann der det er aktuelt.
Escolar kan gi diare pga sitt innhold av ufordøyelig fett og voksstoffer. Kan og inneholde histamin ved gal lagring.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2959)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.