Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto inneholder
246 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7812 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.74 | 904.63 | Kcal |
Protein | 9.03 | 33.24 | gram |
Karbohydrat | 2.38 | 8.76 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 3.87 | gram |
Fett | 22.00 | 80.99 | gram |
Mettet fett | 3.57 | 13.14 | gram |
Salt | 0.12 | 0.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.25 | Kr 56.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 473 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skiver av Smørfisk som er penslet lett med olje grilles på en varm grillpande, ca. 2 min på hver side. Krydre med salt og en pepperblanding (av grøn, hvid, sort og rosa pepper)
4 salater skylles og slynges fri for vann. Ha det i en plastpose og tilsett 2 ss balsamico eddik og 5 ss oliven olje, salt + peber. Rist posen så dressingen fordeles. Anret salaten på 4 store tallerkner og legg smørfisken i midten. Bland en pesto af basilikumblader, pinjekkerner, hvidløg, olie, salt og pepper og drypp den rundt på tallerkenen.
Pynt med kjørvel og server med italiensk brød.
Husk at stekesjyen må ikke brukes. Heller ikke kokevann der det er aktuelt.
Escolar kan gi diare pga sitt innhold av ufordøyelig fett og voksstoffer. Kan og inneholde histamin ved gal lagring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 2959)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.