Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grillet tunfisk med dill og aspargessalat oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grillet tunfisk med dill og aspargessalat



Vinforslag:
Reyneke Sauvignon Blanc, Kr. 169,- Varenr. 8050701
Robertson Chardonnay, kr 102,- Varenr. 4218301


Oppskriften inneholder 112 Kalorier, 2 g Karbo, 16 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet tunfisk med dill og aspargessalat er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkgrønne asparges
8stkhvite asparges, skrelt
100grparmesan
80grcherrytomater, delt i to
1ssbrunt strøsukker
3ssolivenolje
100grdill, finhakket
1stklime, presset
800grtunfisk, fersk i porsjonstykker a 200 gram
Salt og svart pepper
Flaksalt
1stksitron til servering




Næringsdeklarasjon for Grillet tunfisk med dill og aspargessalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.30427.02Kcal
Protein15.7359.81gram
Karbohydrat1.676.35gram
Kostfiber0.833.16gram
Fett4.5617.34gram
Mettet fett1.656.27gram
Salt0.170.64gram
Pris på oppskriftenKr 26.49Kr 100.73Kroner
Hele oppskriften veier1 521 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,94 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forvell aspargesene ved å legge dem i kokende, saltet vann i ca 2 minutter. Ta opp aspargesene og avkjøl dem i en bolle med iskaldt vann. Høvle parmesanen grovt. Fordel tomatene i en ildfast form. Dryss over strøsukker og drypp over 1 ss olivenolje. Rist tomatene forsiktig i stekeovnen ved 150 grader i ca åtte minutter.
Bland asparges, dill og parmesan. Hell limejuice og 2 ss olivenolje over. Grill tunfisken i en varm grillpanne i ca 2 minutter på hver side (fiskestykkene skal helst ha en rå kjerne i midten) Dryss over salt og pepper.
Anrett aspargessalat og tomater på porsjonstallerkener. Topp med grillet tunfisk. Dryss over litt flaksalt og server med en sitronskive.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Helene
(Intern: 27159)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Sør-Afrika
Innlagt dato:2010-06-19
Oppdatert dato:2010-06-19
Lesere: 3200 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet tuna fra Filippinene.Grillet tuna fra Filippinene.
Denne retten har 181,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.