Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grillet tuna fra Filippinene oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grillet tuna fra Filippinene



Grillet tuna fra Filippinene oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Denne fikk vi servert på en restaurant og de sa at det var en av de mest populære rettene der. Veldig godt og saftig. På Filippinene er kjøttet gjennomstekt og derfor grått, ikke rødt som mange her hjemme er vant til. Filippinerene liker alt kjøtt og fisk gjennomstekt.
Jeg fikk denne servert uten turnipssalat, men med ris. Var helt nydelig.


Oppskriften inneholder 181 Kalorier, 10 g Karbo, 17 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet tuna fra Filippinene er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
2kgtunfiskfilet fra brystet
1sssteinsalt
1tsnykvernet sort pepper

For marinaden

0,5kopp(er)Kikkoman soyasaus
1stklime
0,5kopp(er)Mirin
0,1kopp(er)hvitt sukker
0,5ssDashi.(Konsentrert fiskebuljong)
2ssingefær, revet
0,5kopp(er)reddik, revet
2sssitrongress kjerne, finhakket
0,1kopp(er)koriander blader, hakket
1kopp(er)olivenolje

For garnityr

5stang(stenger)chayote topper(kan være vanskelig å få tak i). Fisken serveres på disse, men er ikke nødvendig.Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Tamarind-miso dip.

Til servering.

4porsjon(er)Java ris
Singkamas salat (En slags turnips)




Næringsdeklarasjon for Grillet tuna fra Filippinene!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181.36657.48Kcal
Protein17.3462.86gram
Karbohydrat9.6234.87gram
Kostfiber0.130.47gram
Fett8.1429.51gram
Mettet fett1.194.31gram
Salt1.475.32gram
Pris på oppskriftenKr 27.65Kr 100.24Kroner
Hele oppskriften veier2 900 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Legg tunfiskfiletene i en panne, og smak til med salt og pepper.

2 I en blender, bland ingrediensene til marinaden, unntatt oljen. Bland til det er glatt. Mens blenderen går, hell sakte i olje-blanding til den er jevn. Hell marinaden i pannen og vend tunfiskfileten med kjøttsiden ned. Dekk til og avkjøl i 1 time.

3 Grill tunfisk med først skinnet ned på varm grill i 6 til 7 minutter på hver side.

4 Til servering:
Plasser forvellede chayote topper på langs av tallerken. Plasser tunfisk over og sprinkle med Tamarind-Miso Dip. Serveres varm med Java Ris og Singkamas salat ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 29380)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Philippines
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2012-07-06
Oppdatert dato:2012-07-06
Lesere: 2877 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet tuna fra Filippinene.Grillet tuna fra Filippinene.
Denne retten har 181,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.