Hjemmelaget gjær inneholder
180 Kalorier,
35 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget gjær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget gjær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4973 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget gjær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.93 | 2 429.06 | Kcal |
Protein | 6.45 | 87.08 | gram |
Karbohydrat | 35.21 | 475.34 | gram |
Kostfiber | 3.00 | 40.50 | gram |
Fett | 0.81 | 10.94 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 1.49 | gram |
Salt | 0.01 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.01 | Kr 13.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 350 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha humlen i en krukke og slå over kokende vann. La stå i 6 timer. Sil av vannet og kryst det ut av humlen. Ha vannet tilbake i krukken, rør i ølgjær og mel til en tykk røre. Øa det stå i romtemperatur noen timer. Brukes i alle slags gjærbakst. Kan fryses men når den tas opp bør den brukes med engang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3812)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-28
Oppdatert dato:2003-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift