Høns- og sjampinjongsuppe inneholder
92 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Høns- og sjampinjongsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Høns- og sjampinjongsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2754 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Høns- og sjampinjongsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.58 | 489.09 | Kcal |
Protein | 4.46 | 23.82 | gram |
Karbohydrat | 2.47 | 13.19 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 1.17 | gram |
Fett | 6.79 | 36.26 | gram |
Mettet fett | 3.76 | 20.08 | gram |
Alkohol | 0.33 % | | | |
Salt | 1.05 | 5.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.89 | Kr 15.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 136 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smør (evt. hønsefett) i en kasserolle og rør inn mel. Spe med 2 dl melk og rør til jevn, tykk saus. Rens soppen og del den grovt opp. Mos soppen i en matprosessor til en puré. Rør inn puréen i sausen. Mos hønsekjøtt sammen med konjakk i matprosessoren og spe med 3 dl varm melk. Tilsett hønsepuréen i kasserollen sammen med hønsekraften. Kok opp suppen.
Visp ut eggeplommer i kremfløte og ha i litt av den varme suppen i fløten. Ta kjelen av platen og rør inn fløten i suppen. På grunn av de rå eggeplommene må ikke suppen koke mer før servering. Denne jevningen av suppen må derfor gjøres rett før servering. Smak til suppen med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 168)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift