Thailandsk hønsesuppe inneholder
62 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Thailandsk hønsesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk hønsesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk hønsesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 62.18 | 311.75 | Kcal |
Protein | 5.05 | 25.32 | gram |
Karbohydrat | 2.64 | 13.24 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 2.96 | gram |
Fett | 3.36 | 16.85 | gram |
Mettet fett | 1.96 | 9.83 | gram |
Salt | 1.26 | 6.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.73 | Kr 18.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 006 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Finhakk løk og press hvitløk og fres det i olje eller stivnet hønsefett som er fjernet fra hønsekraften. Løken skal bli myk og blank. Tilsett spisskummin, gurkemeie og finhakket chilipepper og fres det under omrøring. Ha i limesaft, hønsebuljong, kokosmelk/fløte og soyasaus. Kok opp og smak til med salt.
Jevne eventuelt suppen med maisenna som er rørt ut i litt kaldt vann.
Skjær hønsekjøtt i strimler og ha dem i suppen. La suppen koke et par minutter for at kjøttet skal bli varmt. Dryss over hakket koriander før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 222)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Lesere:
2973 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift