Fotograf:
Mat.no
Fransk hønsesuppe fra 1 700-tallet inneholder
97 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fransk hønsesuppe fra 1 700-tallet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk hønsesuppe fra 1 700-tallet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk hønsesuppe fra 1 700-tallet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.80 | 463.05 | Kcal |
Protein | 10.95 | 52.38 | gram |
Karbohydrat | 2.65 | 12.68 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 6.70 | gram |
Fett | 4.40 | 21.05 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 6.79 | gram |
Salt | 1.39 | 6.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.85 | Kr 23.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 913 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Del høna i to og legg den flatt i kokekaret med skinnsiden opp. Hell på så mye vann at den såvidt er dekket. Tilsett grønnsaker og krydder. La alt småkoke i 2 - 2 1/2 time.
Rens kjøttet for skinn og bein. Skum fettet av kraften. Mal kjøtt, grønnsaker, kraft og brød i matprosessor. Varm suppen og visp inn eggeplomme og fløte. Smak eventuelt til med mer salt. Server suppen rykende varm med brød.
Opprinnelig ble suppen passert gjennom en sikt, men i dag har vi moderne hjelpemidler som gjør jobben for oss.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 158)
Kategori:
Suppe
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Lesere:
4535 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift