Fotograf:
Kylling.no
Hønsesuppe med melboller inneholder
94 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Hønsesuppe med melboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hønsesuppe med melboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7343 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hønsesuppe med melboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.18 | 685.60 | Kcal |
Protein | 6.02 | 43.82 | gram |
Karbohydrat | 4.59 | 33.41 | gram |
Kostfiber | 2.02 | 14.71 | gram |
Fett | 5.30 | 38.58 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 14.63 | gram |
Salt | 0.40 | 2.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.99 | Kr 21.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 912 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,49 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens den ferdig kokte høna for skinn og ben.
Kok opp hønsekraften og ha i krydder og grønnsaker.
Smelt smøret til melbollene, ha i melet og spe med kokende vann. Tilsett egget etter at kjelen er tatt av varmen. Ha i salt, kardemomme og litt sukker. Rør om. Røren skal være fast.
Form små boller som slippes opp i suppa. La bollene koke i ca. 5 minutter. Tilsett hønsekjøttet som er skåret i terninger. La det trekke noen minutter til det er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24395)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-10-14
Oppdatert dato:2007-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift