Fotograf:
Kylling.no
Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander inneholder
73 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Selleri, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5475 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.82 | 306.55 | Kcal |
Protein | 5.61 | 23.62 | gram |
Karbohydrat | 4.27 | 17.98 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 6.44 | gram |
Fett | 3.36 | 14.14 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 2.99 | gram |
Salt | 0.36 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.71 | Kr 32.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 684 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kyllingkjøttdeig i olje med hvitløk og finhakket chili. Smak til med salt og pepper. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland inn finsnittet vårløk og stilkselleri.
Skrell og del agurken i to på langs og skrap ut den myke kjernen. Skjær agurken i tynne skiver. Riv salaten og fordel den og agurk på fat eller tallerkener. Fordel nudlene over salaten. Bland den stekte kyllingkjøttdeigen med dressingen og legg den på toppen av salaten. Pynt med grovhakket koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26363)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-03
Oppdatert dato:2009-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift