Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hummer i pikantsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hummer i pikantsaus



Hummer i pikantsaus inneholder 185 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Hummer i pikantsaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hummer i pikantsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkhummer
litt vann
1dashpepper
2,5dlfløte
litt salt
litt fransk sennep
3stkeggeplommer
1ssbrandy
hakket persille til pynt




Næringsdeklarasjon for Hummer i pikantsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.02377.07Kcal
Protein13.2426.98gram
Karbohydrat1.232.51gram
Kostfiber0.010.02gram
Fett13.7928.10gram
Mettet fett8.0116.32gram
Alkohol0.43 %
Salt0.491.00gram
Pris på oppskriftenKr 22.49Kr 45.83Kroner
Hele oppskriften veier815 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hummeren i to. Fjern paven og den sorte strengen som går nedover ryggen.

Ta ut kjøttet og skjær det i pene skiver. Ta også ut kjøttet i klørne.

Ha skallene i en gryte og hell over litt vann. Tilsett litt pepper. Kok til smaken og fargen er trukket ut. La det koke uten lokk til det bare er igjen 2 ss kraft.

Bland fløte, salt, sennep og sammenpisket eggeplomme i en gryte som settes i vannbad. Tilsett kraften og rør godt til sausen tykner. Pass på at den ikke koker.

Tilsett brandy helt til slutt. Legg hummeren i og varm det hele noen minutter.

Fordel hummeren på 4 skåler eller legg den tilbake i skallene. Pynt med hakket persille. Server denne franske retten med brød og smør og gjerne en salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7758)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2461 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Asiatisk hummer med stekt ris.Asiatisk hummer med stekt ris.
Denne retten har 158,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyr til fest.Skalldyr til fest.
Denne retten har 73,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 22,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hummer naturell kokt.Hummer naturell kokt.
Denne retten har 140,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hummer naturell med dressing.Hummer naturell med dressing.
Denne retten har 134,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 25,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hummer naturell.Hummer naturell.
Denne retten har 85,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 32,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt hummer.Kokt hummer.
Denne retten har 85,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 32,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.