Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord inneholder
263 Kalorier,
43 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 263.38 | 4 142.81 | 207.14 | Kcal |
Protein | 8.04 | 126.46 | 6.32 | gram |
Karbohydrat | 42.60 | 670.07 | 33.50 | gram |
Kostfiber | 2.15 | 33.82 | 1.69 | gram |
Fett | 6.28 | 98.78 | 4.94 | gram |
Mettet fett | 3.48 | 54.74 | 2.74 | gram |
Salt | 0.10 | 1.59 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.83 | Kr 28.78 | Kr 1.44 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 573 totalt | 1 573 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Deigen arbeides blank og smidig. La den gjæres. Arbeid deigen litt, form hvetebrød og sett til gjæring igjen på platen. Stekes i middelsvarm ovn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9780 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19116)
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift