Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord inneholder
266 Kalorier,
43 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10519 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hvetebrød anno 1948 fra Kåfjord med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 266.29 | 4 188.58 | 209.43 | Kcal |
Protein | 8.45 | 132.91 | 6.65 | gram |
Karbohydrat | 42.60 | 670.07 | 33.50 | gram |
Kostfiber | 3.01 | 47.35 | 2.37 | gram |
Fett | 6.23 | 97.99 | 4.90 | gram |
Mettet fett | 3.40 | 53.48 | 2.67 | gram |
Salt | 0.10 | 1.57 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.83 | Kr 28.78 | Kr 1.44 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 573 totalt | 1 573 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Deigen arbeides blank og smidig. La den gjæres. Arbeid deigen litt, form hvetebrød og sett til gjæring igjen på platen. Stekes i middelsvarm ovn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19116)
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift