Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hvit filet på risotto oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hvit filet på risotto



Hvit filet på risotto inneholder 93 Kalorier, 11 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Hvit filet på risotto har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hvit filet på risotto er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetrensede fiskefileter à 180 g
1dashsalt
hvit pepper
2kopp(er)sukkererter
2kopp(er)aspargesbønner
1bunt(er)reddiker
1dashsmør

Risotto

300grrundkornet risottoris
0,75literkraft,buljong
1dashsmør
1dashhvitvinskvett
50grparmesan, reven
salt fra kvern
1dashpepper fra kvern




Næringsdeklarasjon for Hvit filet på risotto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92.64601.95Kcal
Protein7.6449.64gram
Karbohydrat11.3673.81gram
Kostfiber0.493.18gram
Fett1.7411.31gram
Mettet fett0.845.46gram
Salt0.442.83gram
Pris på oppskriftenKr 7.66Kr 49.77Kroner
Hele oppskriften veier2 599 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp kraften. Smelt en smørklatt i en raus kjele. Tilsett ris og rør sammen. Spe med vin. Når vinen har fordampet, skru varmen ned på middels. Hell over en øse varm kraft og kok til væsken nesten har fordampet. Hell i neste øse osv. Rør godt, hele tiden. Da blir risottoen kremet og god.
Se tiden på rispakken. Rør så inn en smørklatt til og parmesanen. Smak til med salt og pepper. Rensede erter/bønner forvelles raskt.
Glasseres i smør sammen med halve/kvarte reddiker.
Fiskefiletene legges på smurt ovnsplate. Salt og pepper.

Settes inn i 180 gr. varm ovn og får bake i ovn ca. 10 minutter (etter tykkelse). Legg alt pent opp på varme tallerkener.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21569)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-05
Oppdatert dato:2006-03-05
Lesere: 2047 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.