Hvit fisk med appelsinsaus inneholder
82 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hvit fisk med appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvit fisk med appelsinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6075 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvit fisk med appelsinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.20 | 317.50 | Kcal |
Protein | 10.09 | 38.97 | gram |
Karbohydrat | 3.86 | 14.91 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 1.27 | gram |
Fett | 2.86 | 11.05 | gram |
Mettet fett | 1.52 | 5.87 | gram |
Salt | 0.14 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.19 | Kr 27.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 545 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg fisken i en kjele og dryss salt og pepper over.
Ha i melken og la den koke opp og trekk i 10 minutter. Pass på så det ikke koker.
Ta opp fisken forsiktig og legg den på ett serveringsfat. Hold den varm i ovnen, eller under folie.
Spar 3 dl av kraften.
Smelt smør i kjelen, tilsett mel og surr i 1 minutt.
Rør inn kraften forsiktig . Varm opp til det tykner.
Ha i revent appelsin skall og litt av appelsinsaften.
Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over fisken og pynt med skiver av appelsinkjøttet.
Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966805)
Tilberedningstid:
35 min
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift