| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 81.23 | 402.29 | Kcal |
| Protein | 8.45 | 41.85 | gram |
| Karbohydrat | 6.60 | 32.69 | gram |
| Kostfiber | 1.29 | 6.39 | gram |
| Fett | 2.05 | 10.15 | gram |
| Mettet fett | 0.60 | 2.97 | gram |
| Salt | 0.28 | 1.36 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.03 | Kr 29.86 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 981 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 32,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kokt torsk med poteter og grønnsaker.
Juletorsk 1.
Kokt torsk med karrisaus.
Torsk med karrisaus.
Kokt torsk med agurksalat og sandefjordsmør.
Tradisjonell boknafisk.
Torsk til jul.
Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris.
Kokt torsk med gulrotstuing og bacon.
Kokt torsk med brokkolikrem og glaserte gulrø.
Kokt torsk med karrisaus.
Prinsefisk 3.
Avkokt nytorsk.
Byggris til torsk.
Boknafisk 1.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.