Fotograf:
Grete Roede
Lettsaltet torsk med tomatsaus inneholder
60 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Lettsaltet torsk med tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettsaltet torsk med tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13959 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettsaltet torsk med tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.83 | 377.32 | Kcal |
Protein | 6.63 | 41.81 | gram |
Karbohydrat | 5.68 | 35.82 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 8.70 | gram |
Fett | 0.87 | 5.49 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 0.69 | gram |
Salt | 0.53 | 3.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.83 | Kr 30.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 523 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Her er en god og fargeglad fiskerett. Bruk gjerne friske urter, men har du ikke dette bruker du tørkede.
Skjær fisken i serveringsstykker og damp den i litt vann.
Lag sausen slik: Surr løken i olje til den er myk. Tilsett tomater, chilisaus og fiskebuljong. Kok sausen til den er jevn og har tyknet litt. Smak til med salt og pepper og ha i de friske urtene.
Del torsken i store biter. Legg bitne i sausen og la dem trekke til de er kokt. Serveres med kokte poteter og maritim grønnsaksblanding Denne retten kan også lages med klippfisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 778)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift