| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 78.56 | 589.40 | Kcal |
| Protein | 17.39 | 130.47 | gram |
| Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 1.00 | 7.50 | gram |
| Mettet fett | 0.10 | 0.75 | gram |
| Salt | 0.22 | 1.61 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 12.12 | Kr 90.93 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 3 001 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Sitrontorsk.
Kokt torsk med poteter og grønnsaker.
Boknafisk 1.
Kokt torsk med brokkolikrem og glaserte gulrø.
Kokt torsk, lever og rogn.
Kokt torsk i karrisaus.
Boknafisk.
Torsk med gulrotstuing.
Tradisjonell prinsefisk.
Avkokt nytorsk.
Torsk med soya, chili og nudler.
Tradisjonell boknafisk.
Prinsefisk 3.
Avkokt torsk.
Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.