Fotograf:
Terje Svendsen
Her skal torsken bare trekke i buljongen, ikke koke, da holder fisken seg hel og saftig og buljongen holder seg klar og fin. Oppskriften inneholder
66 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torsk med soya, chili og nudler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3276 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Torsk med soya. chili og nudler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.83 | 416.05 | Kcal |
Protein | 5.97 | 37.73 | gram |
Karbohydrat | 7.39 | 46.70 | gram |
Kostfiber | 3.00 | 18.96 | gram |
Fett | 0.71 | 4.49 | gram |
Mettet fett | 0.07 | 0.44 | gram |
Salt | 0.49 | 3.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.99 | Kr 37.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 528 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Splitt sitrongresset og bank det med skaftet på en kniv eller lignende.
Kok opp vann, soyasaus, sitrongress, selleri, ingefær og chili i tynne skiver og la det trekke i 2 minutter.
Legg i torsken og gulrot.
Legg på lokk og la det trekke i 10 minutter.
Kok nudlene i en egen kjele.
Ta torsken ut og bland inn nudlene.
Ha i rikelig med frisk koriander og server med torsken ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29466)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift