| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 36.01 | 352.19 | Kcal |
| Protein | 4.15 | 40.59 | gram |
| Karbohydrat | 2.73 | 26.70 | gram |
| Kostfiber | 0.42 | 4.11 | gram |
| Fett | 0.85 | 8.31 | gram |
| Mettet fett | 0.31 | 3.03 | gram |
| Salt | 3.33 | 32.56 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.74 | Kr 26.80 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 3 912 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 30,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kokt torsk, lever og rogn.
Kokt torsk med karrisaus.
Hvitvinsdampet torsk med safransaus.
Kokt torsk i karrisaus.
Lettsaltet torsk med varm gulrotsalat.
Kokt torsk.
Juletorsk 1.
Prinsefisk 3.
Kokt torsk med poteter og grønnsaker.
Lettsaltet torsk med tomatsaus.
Sitrontorsk.
Torsk til jul.
Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris.
Torskepanne.
Byggris til torsk.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.