Fotograf:
Godfisk.no
Lettsaltet torsk med varm gulrotsalat inneholder
89 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lettsaltet torsk med varm gulrotsalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettsaltet torsk med varm gulrotsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10707 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettsaltet torsk med varm gulrotsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.65 | 325.60 | Kcal |
Protein | 10.69 | 39.26 | gram |
Karbohydrat | 2.15 | 7.90 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 3.86 | gram |
Fett | 3.91 | 14.36 | gram |
Mettet fett | 1.87 | 6.87 | gram |
Salt | 1.40 | 5.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.44 | Kr 27.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 469 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok eggene i 10 minutter. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver. Rens og skyll purren og skjær den i tynne ringer. Surr gulrøtter og purre i smør tilsatt 2 ss vann til de er møre. Tilsett grovhakkede hardkokte egg og smak til med salt og pepper.
Skjær
fisken i serveringsstykker og la den trekke i vann til den er kokt, ca. 7 minutter.
Server straks med gulrotsalaten og
nykokte poter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bunnpris
(Intern: 2998)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift