Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En enkel smårett som smaker godt. Vi bruker dette ofte fremfor TV før evt hovedrett. Oppskriften inneholder
201 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitløk bruschetta med enkel tomatsalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5274 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitløk bruschetta med enkel tomatsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 201.00 | 399.49 | Kcal |
Protein | 3.43 | 6.82 | gram |
Karbohydrat | 20.85 | 41.44 | gram |
Kostfiber | 1.81 | 3.60 | gram |
Fett | 11.14 | 22.14 | gram |
Mettet fett | 1.73 | 3.44 | gram |
Salt | 0.88 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.93 | Kr 7.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 398 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær baguetten i skiver på skrå. Press hvitløk og bland den med olivenolje, smak til med salt og pepper. Smør dette utover skivene og legg de på bakeplate med ett bakepapir under. Stekes sprø i ovnen ved ca 200 grader i ca 5 minutter.
De kan og ristes i brødristeren før blandingen smøres på.
Tomatsalat:
Hakk dem fint sammen med hvitløk, olje og smak til med salt og pepper. Dryss over basilikum.
Server bruschetta lunkne med tomatsalat ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31930)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Innlagt dato:2015-02-21
Oppdatert dato:2015-02-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift