Fotograf:
Matprat.no
Vennegjengbrød inneholder
235 Kalorier,
15 g Karbo,
8 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Vennegjengbrød har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vennegjengbrød er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4135 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vennegjengbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 235.28 | 1 133.70 | Kcal |
Protein | 8.01 | 38.60 | gram |
Karbohydrat | 14.77 | 71.17 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 7.76 | gram |
Fett | 15.66 | 75.46 | gram |
Mettet fett | 2.70 | 13.01 | gram |
Salt | 1.63 | 7.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.69 | Kr 37.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 891 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær et firkantet lokk av loffen, 2 cm fra skorpa. Legg dette til siden. Ta ut innmaten i loffen til det er ca 1,5 cm igjen til skorpa.
2. Del grønnsakene i skiver og vask salaten, sprøstek baconet.
3. Hardkok eggene, del de små terninger og bland sammen med majones, melk, presset sitronsaft, majones, finhakket gressløk, salt og pepper.
4. Legg lagvis pålegg, grønnsaker, salat og eggemajones. Press ned etter hvert lag. Fyll loffen helt opp til kanten. Legg på lokket. Press godt sammen. Pakk vennegjengbrødet inn i aluminiumsfolie og sett det kaldt til servering. Bruk en brødkniv med tagger når du skjærer opp loffen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20759)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-05
Oppdatert dato:2005-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift