Indonesisk svinekjøtt i wok inneholder
139 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Indonesisk svinekjøtt i wok har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Peanøtter, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Indonesisk svinekjøtt i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4092 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Indonesisk svinekjøtt i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.25 | 465.01 | Kcal |
Protein | 10.53 | 35.16 | gram |
Karbohydrat | 2.47 | 8.25 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 4.88 | gram |
Fett | 9.37 | 31.29 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 4.14 | gram |
Salt | 0.39 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.69 | Kr 29.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 336 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kjøttet i en skål. Tilsett sitronsaft, koriander, ingefær, hvitløk, salt og pepper.
Rør rundt og marineres natten over.
Saus:
Løk, hvitløk, sitronsaft, chili og tahini blandes i mixer til en pasta.
Rør inn 4 ss kokende vann i peanutsmøret og rør det inn sammen med soyasausen.
Tilsett evt kokende vann hvis den blir for tykk
Legg salat og agurk skiver på 4 tallerkner.
Varm jordnøttolje i woken og surr kjøttet til det er stekt. Tilsett strimlet løk og surr litt til.
Fordel over slaten og hell over litt av sausen. Sett resten av sausen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967019)
Kategori:
Wok
Land:
Indonesia
Innlagt dato:2002-04-02
Oppdatert dato:2002-04-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift